hayang koka-kola_______

Hiji sore keur panas mentrang mentring, Kang Kemod kikiplik di buruan imahna bari halabhab.

Kang Kemod : “Ujang, pan maneh geus diajar ngitung nya………….ka warung jig pang meulikeun Fanta keur urang sa imah”

Ujang : “nya bapa………..Ujang geus bisa ka warung”

Kang Kemod : “Meuli Fanta hiji keur bapa, hiji keur ema, hiji keur euis, jeung hiji keur Ujang. Jadi sabaraha botol kudu meuli cing?”

Ujang : “Tilu bapaaaa……….”

Kang Kemod : “Eeeeeeee…………….naha Tilu ??? Cik itung deui sing tarapti, bapak, emak, euis, jeung Ujang hiji sewang, jadi Fanta-na sabaraha botol ?”

Ujang bari molohok ngajawab lalaunan :””……………….til……….llluuuuu”

Kang Kemod jadi ambek, naha si Ujang beut keukeuh ngajawab : “Tilu”

Kang Kemod geus teu sabar, ampir-ampir rek nalipak si Ujang….Cing baleg atuh Ujang ngitungna

Si Ujang bari cirambay ngajawab deui : “ Fanta Tilu botol Bapaaaa……………da Ujang mah hayang Koka Kola………………..”

sumber




    Tinggalkan Balasan

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    Logo WordPress.com

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Gambar Twitter

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Foto Facebook

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Foto Google+

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s



%d blogger menyukai ini: